Піца - для багатьох один із найулюбленіших рецептів, адже він ситний та готується доволі легко. Цю страву можна приготувати не лише з лаваша, замінивши ним тісто, але й на сковорідці. Як це зробити та які компоненти вам знадобляться - читайте далі.
Інгредієнти: 2 яйця, 8 ст. л сметани (20%) або кефір, 9 ст. л борошна, кетчуп, дрібка солі, спеції (паприка, італійськи приправи) або на ваш вибір. Для начинки: помідор та болгарський перець, 30 г твердого сиру. За бажанням можна додати ковбаску, відварену курячу грудку чи бекон. Зелень: зелена цибуля та кінза (або іншу).
Приготування: робимо основу для піци. Для цього в окремій ємності з’єднуємо яйця, сметану, борошно, кетчуп, сіль та спеції. Всі компоненти перемішуємо до однорідної маси, щоб не залишилося грудочок. Тісто для піци готове. Викладаємо його на розігріту сковорідку і зверху починаємо викладати нашу начинку, яку ми завчасно подрібнили.