Догори
Дати відгук

Вплив Плутона у 2024: чого очікувати найближчі 20 років

4 хв на прочитання21 Січня 2024, 15:49 2077
Поділитись:

Життя всіх нас дуже зміниться у найближчі 20 років.

2024 рік -це один із переломних періодів в історії людства, про який довго згадуватимуть. Ми переходимо у нову епоху.

У 2023 році Плутон уже переходив на знак Водолія, але знову повернувся до Козерога, а в 2024 році Плутон двічі перетинатиме кордон між Козерогом та Водолієм. 

21 січня увійде до Водолія, але вже 1 вересня повернеться до Козерога, а з 19 листопада 2024 року остаточно перейде у знаку Водолія до 2043 року.

Життя всіх нас дуже зміниться у найближчі 20 років.

Цикл Плутона в астрології становить 248 років, тому його перехід на новий знак – це перехід у нову еру (відчуйте маштаби).

Плутон - це планета енергії (будь яка від сексуальної до ядерної), влади, магії, ресурсів,найенергетичніша та найпотужніша планета в астрології. Це все глобальне, масове, великі фінанси, трансформація, та всі глибині процеси, в тому числі і тектонічні. Плутон - планета трансформації та переродження. Планета Фенікс- згоріти, щоб переродитися. У її руках є сила управляти трансформацією всюди і всіх. Все що давно себе віджило, ця планета безжалісно знищує. А хто тримається за старе та пручається, то шанси вийти неушкодженим практично дорівнюють нулю.

Знак Водолія- символ змін (різкі), свободи, революції, анархії, прогресу. Великий прогрес, зміни які будуть на глобальному рівні. Якщо Козеріг був про фіксовані структури, закони та правила, то Водолій — про порушення правил, врівноваження відмінностей, справедливості та свободи. 

Це призведе до того, що влада та ресурси стають метою боротьби.Плутон – символ влади, ресурсів, тектонічних зрушень у природі та соціумі, подій, що зачіпають великі маси людей, і його перехід у нові знаки найчастіше призводить до появи чогось, що радикально змінює світ.

Чого очікувати?

-У багатьох країнах відбудеться зміна політичної системи, скоріше всього через революційні події;

-Зміни в економіці. Можливо нові види грошей, електронні та цифрові формати;

-Можливі міграції народів;

-Розвиток штучного інтелекту( наприклад ChatGPT, який багатьох змусив задуматися);

-Розвиток соціальних мереж, всіх можливих онлайн сфер та технологій;

-Стрімкий розвиток науки, медицини,астрономії, астрології, авіації.

-Можливе винайдення ліків від тяжких захворювань;

-Плутон відповідає і за те, що діється в глибоких надрах, виверження вулканів.

-Революція в енергетиці – перехід на нові джерела енергії, створення великих носіїв/генераторів енергії.

-Можлива боротьба демократій з диктатурами.

Ми живемо в унікальний час, хоч і дуже непростий, адже глобальні трансформації ніколи не були легкими. У деякі моменти буде жорско і агресивно, пристибніться. Водночас нам дається можливість бути свідками однієї із найбільш трансформаційних епох, які людство коли-небудь спостерігало. Коли останній раз Плутон був у Водолії,між 1777 та 1798 роками, баланс сил між державою та суспільством сильно змінився. За два десятиліття відбулися Американська революція, Французька революція та Промислова революція.

Плутон символізується птахом Фенікса, той що згорає, але згорівши дотла, повстає з попелу для перенародження. Таку ж аналогію можна спостерігати у наступні 20 років, коли Плутон буде перебувати у знаці Водолія.

Астрологічні рекомендації:

-Плутон зазвичай не просто все змінює, а спершу зносить, а потім розчистивши уламки, створює нове, будьте до цього готові;

-Свідомо йти у трансформацію;

-Для того аби прийтидо нового себе, варто відпустити себе старого;

-Поставити намір на лише позитивні зміни.

При правильному настрої  на індивідуальному рівні, від даного періода можна очікувати таких результатів, як:

  • Зміцнення вашого впливу, авторитету, влади;
  • Фінансового зростання;
  • Внутрішньої трансформації;
  • Вихід на новий рівень;
  • Підсилення інтуїції та навіть розвиток магічних здібностей.

Безумовно зміни пройдуть по всіх в меншій чи більшій степені. У чомусь, безумовно, буде краще, Плутон прибере непотрібних людей, справи, які йдуть не від душі, буквально виштовхне вас нагору при належному рівні свідомості. Є шанс у собі зростити нову особистість та змінити життя.