Догори
Дати відгук

Ukrainian Gastro Show

13 травня, 00:00 – 13 травня, 20:00, КВЦ "Парковий", Київ
Поділитись:
Додати в календар:

13 травня 2025 року у КВЦ “Парковий” (Київ) відбудеться Ukrainian Gastro Show (UGS) – щорічна подія, що об’єднує шеф-кухарів, рестораторів, гастроентузіастів, виробників, дослідників і тих, хто щоденно формує смак і цінності української гастрономії. Тема цього року – «СПАДЩИНА МАЙБУТНЬОГО».

У третій рік повномасштабної війни ми ставимо собі ключове питання: що з того, що ми готуємо сьогодні, стане спадщиною завтра? Які техніки, інгредієнти та смисли переживуть час і увійдуть до нової української кулінарної історії?

Ukrainian Gastro Show 2025 – це:

  • 650+ учасників з усієї країни;
  • 12 зіркових шефів за один день;
  • 8 годин живих виступів та майстер-класів на сцені UGS;
  • 30+ брендів-партнерів: обладнання, продукти, технології;
  • дегустації, кава-брейки, натхнення і нові можливості

Ukrainian Gastro Show – це не про минуле. Це про культуру сьогоднішнього дня, яка вже завтра стане класикою. Про те, як мислити, щоб створювати унікальну кухню, що конкурує у світі. Про інклюзивність, як необхідність. Про локальність, як перевагу. Про сміливість, як ідентичність.

Програма UGS 2025: Шефи. Теми. Страви:

  • Леране Хайбуллаєва (cheburek.ua, «Кримський Дворик») – «Страва-символ. Пироги корінних народів України»
  • Енвер Таіров (екс-шеф Eastman, екс-бренд-шеф «Селям» і «Шалом») – «Кизил та кхатикх: як створювати нові кримськотатарські страви» 
  • Ілля Демковський (Кулінарний центр МХП) та Андрій Северенчук («Глек») – «Інноваційний продукт, соус з печеної капусти та нові версії качаної каші»
  • Назар Гоменюк (ресторан «Ester») та Дмитро Кривошап (ресторан «Бавовна», Київ) – «Кулінарне мистецтво, засноване на українських продуктах. Новий погляд та смаки»
  • Микита Силін (бістро «Кицуня») та Надія Носкова (група 3+1: «Горобець», «План Б») – «Бан мі з кров’янкою та пшениця стір фрай з овочами. Як і для чого комбінувати техніки й смаки різних кулінарних традицій»
  • Микита Чумаков («Ресторан, якого не існує») та Сергій Самань (T.C.Pizza,) – «Український панк. Творчість та поп-апи, що формують нову гастрономічну культуру»
  • Ігор Мезенцев («Marigold», Fairmont Grand Hotel Kyiv) – «Сонях. Як і чому варто відкрити потенціал продукту»

Організатори Ukrainian Gastro Show –компанія  Hoteliero підтримує  Superhumans Center і передає 100% прибутку від усіх благодійних активностей UGS на підтримку центру. У 2024 році проєкти Hoteliero зібрали 2 345 614 грн на підтримку Центру. Тож, відвідуючи Ukrainian Gastro Show та інші події Hoteliero, ви допомагаєте пацієнтам Центру. У цій синергії, всі разом, ми розвиваємо індустрію та робимо маленькі добрі справи для підтримки великих людей нашої країни. 

Інфо та квитки:  https://gastro.show/

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Фото: «Фіто Аптека»
Лимонад із кульбаби — весняна детокс-краса в склянці
1 хв на прочитання32 хвилини тому
Зображення з відкритих джерел
Звірі можуть заговорити: китайська Baidu розробила технологію перекладу звуків тварин на людську мову
1 хв на прочитаннягодина тому
Зображення згенеровано ШІ
Друге життя старого чайника в ландшафтному дизайні: кілька несподіваних ідей
3 хв на прочитання6 годин тому
Зображення згенеровано ШІ
«Трибуналу для Путіна» — бути: декларацію про створення підписано. Підсудним може загрожувати до довічного
1 хв на прочитання7 годин тому
Власники квартир з індивідуальним опаленням все одно отримують платіжки за тепло
2 хв на прочитанняВчора
Небезпека кліщів: як розпізнати загрозу та захиститися від хвороби Лайма
5 хв на прочитанняВчора
Тельцям - зустрічі, Скорпіонам - відверті розмови: астропрогноз на 10 травня 2025 року
8 хв на прочитанняВчора
Укрзалізниця та ЛУН розширили інтерактивну мапу безбар’єрності вокзалів
1 хв на прочитанняВчора