Інновації для стійкості харчових продуктів

1 хв на прочитання06 Листопада 2020, 14:36

Британський  агротехнічний центр  сільськогосподарських інновацій запрошує до участі в інтернет конференції щодо  ролі технологій у забезпеченні стійкості харчових продуктів у Великобританії.  

Організатори звертають увагу, що Covid-19 привернув увагу до  продовольчої безпеки. Пандемія стала суворим нагадуванням про загрози системі харчування, яка взаємопов’язана у всьому світі та неймовірно складна. Агропродовольчий сектор піддається широкому спектру стресових факторів, включаючи кліматичні зміни та деградацію ґрунтів, приріст населення, економічні та політичні зриви та  Covid-19. Випробовується стійкість кожного аспекту ланцюжка доданої вартості сільськогосподарських продуктів.

«Інновації для стійкості харчових продуктів» - це безкоштовна віртуальна  конференція, яка збирає лідерів думок, включаючи Microsoft, Chatham House та Національну спілку фермерів (NFU)  Англії та Уельсу, а також 4 агротехнічних центри Великобританії - Agri-EPI , Agrimetrics, CHAP (Здоров'я та захист рослинництва) та CIEL (Центр вдосконалення інновацій у тваринництві)  - для обговорення ролі інновацій та технологій у підвищенні стійкості харчових продуктів. 

Будь-хто, хто бере участь у ланцюгу постачання та створення вартості сільськогосподарської продукції, може бути присутнім. 

Цей безкоштовний онлайн-захід буде цікавим та актуальним для тих, хто працює у галузі виробництва та постачання продуктів харчування, досліджень та розробок. 

Реєстрація на конференцію на сайті організаторів заходу: eventbrite.co.uk

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: