Британський агротехнічний центр сільськогосподарських інновацій запрошує до участі в інтернет конференції щодо ролі технологій у забезпеченні стійкості харчових продуктів у Великобританії.
Організатори звертають увагу, що Covid-19 привернув увагу до продовольчої безпеки. Пандемія стала суворим нагадуванням про загрози системі харчування, яка взаємопов’язана у всьому світі та неймовірно складна. Агропродовольчий сектор піддається широкому спектру стресових факторів, включаючи кліматичні зміни та деградацію ґрунтів, приріст населення, економічні та політичні зриви та Covid-19. Випробовується стійкість кожного аспекту ланцюжка доданої вартості сільськогосподарських продуктів.
«Інновації для стійкості харчових продуктів» - це безкоштовна віртуальна конференція, яка збирає лідерів думок, включаючи Microsoft, Chatham House та Національну спілку фермерів (NFU) Англії та Уельсу, а також 4 агротехнічних центри Великобританії - Agri-EPI , Agrimetrics, CHAP (Здоров'я та захист рослинництва) та CIEL (Центр вдосконалення інновацій у тваринництві) - для обговорення ролі інновацій та технологій у підвищенні стійкості харчових продуктів.
Будь-хто, хто бере участь у ланцюгу постачання та створення вартості сільськогосподарської продукції, може бути присутнім.
Цей безкоштовний онлайн-захід буде цікавим та актуальним для тих, хто працює у галузі виробництва та постачання продуктів харчування, досліджень та розробок.
Реєстрація на конференцію на сайті організаторів заходу: eventbrite.co.uk