Догори
Дати відгук

Зросте рівень жиру в крові та ризик розвитку раку: які частини курки краще не їсти

Цей продукт може принести не лише користь організму, а й чимало проблем.

1 хв на прочитання23 Квітня 2024, 10:10
Ризик розвитку раку Шкідливі продукти Поради лікаря Ризик розвитку раку Шкідливі продукти Поради лікаря
Поділитись:

Куряче м'ясо багате на калій, фтор, кальцій, магній, натрій, йод, залізо і ще чимало вітамінів, мікро – і макроелементів. Однак лікарі попереджають, що деякі частини курки можуть принести шкоду організму. 

Які частини курки можуть зашкодити здоров'ю 

Куряча шия має  лімфатичні залози, де є  багато шкідливих речовин та бактерій. Якщо ви часто будете їсти курячу шию, то збільшите ризик розвитку раку.

Курячі кишки. У кишечнику можуть бути залишки їжі та різні бактерії. Споживання цієї частини підвищить рівень жиру в крові.

Курячі лапи насичені жиром,  який організмом засвоюється важко.  Окрім того, вони містять гормони, що приносять шкоду під час потрапляння в організм людини.

Куряча гуска (хвостик курки) має чимало токсинів та бактерій, які також негативно вплинуть на ваше здоров'я

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Гороскоп на 19 жовтня 2025 року
Гороскоп для всіх знаків зодіаку на неділю, 19 жовтня 2025 року
4 хв на прочитання37 хвилин тому
Енергетики 42-й раз відновлюють живлення ЗАЕС
Угоду досягнуто: українські енергетики відновлюють лінії живлення Запорізької АЕС
1 хв на прочитання2 години тому
Фото: Depositphotos
Європейський день боротьби з торгівлею людьми: разом проти експлуатації
2 хв на прочитання3 години тому
Європейський День паперового пакету (European Paper Bag Day) 18 жовтня
Європейський день паперового пакета — майбутнє у твоїх руках
2 хв на прочитання6 годин тому
Ексзаступник голови "Нафтогазу" терміново продає найдорожчий маєток в Україні за $12 мільйонів (ФОТО)
2 хв на прочитанняВчора
Як народжується прогноз погоди: шлях від метеостанції до смартфона
6 хв на прочитанняВчора
Реєстрація виробників "зеленої" електроенергії платниками акцизного податку - роз'яснення ДПС
1 хв на прочитанняВчора
Україна та Словаччина поглиблюють діалог: енергетична допомога та фінансування шкільних укриттів
2 хв на прочитанняВчора