Найпоширеніший і найдоступніший рецепт приготування млинців на Масляну. Він перевірений часом, але трохи видозмінений, щоб ті, хто тільки пізнає кулінарне мистецтво, не мали труднощів.
Часто млинці, приготовані на окропі називають «бездоганними» за їхню простоту і легкість виконання.
Головна особливість – використання окропу та час очікування, поки всі інгредієнти «схопляться» між собою.
Зате через 30-40 хвилин можна сміливо випікати рум’яні млинці, не боячись, що вони будуть ламатися при перевертанні або зовсім прилипають до сковороди.
У рецепті замість яйця використовується яєчний порошок, але жодної різниці, що додавати в рецепт, немає.
Млинці можна одночасно промазувати вершковим маслом, доповнювати цукром або напекти із запасом і потім начиняти на свій смак.
Готові млинці чудово зберігаються кілька днів у холодильнику, не втрачаючи своїх смакових властивостей.
Більше новин читайте на GreenPost.