Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • Жах чорної магії: в Індії педколектив «приніс у жертву» другокласника заради «слави, успіху, процвітання» школи

Жах чорної магії: в Індії педколектив «приніс у жертву» другокласника заради «слави, успіху, процвітання» школи

Перша спроба провести ритуал із жертвоприношенням вийшла невдалою.

2 хв на прочитання04 Жовтня 2024, 19:54
Зображення згенеровано ШІ Зображення згенеровано ШІ
Поділитись:

В індійському місті Хатхрас у шкільному гуртожитку було вбито учня другого класу в рамках ритуалу чорної магії, що мав на меті принести успіх навчальному закладу. Поліція заарештувала п'ятьох осіб, зокрема працівників педколективу. Тіло хлопчика було знайдено в машині директора після того, як спроба приховати його провалилася, розповідає Times of India.

За словами інспектора поліції, до вбивства причетні директор школи, його батько та троє вчителів.

«Хлопчика принесли в жертву як частину ритуалу заради очікуваного успіху та слави школи. Ми розслідуємо, чи причетні до вбивства інші особи», — заявили в поліції.

Поліцейське розслідування показало, що батько директора вірив у чорну магію й тантричні ритуали, і разом з сином і трьома вчителями вони вірили, що принесення дитини в жертву принесе їм успіх і славу.

У державній школі навчається близько 600 учнів, а в гуртожитку, де було вбито хлопчика, живуть діти з 1 по 5 клас. Загиблий учень був сином інженера-програміста в приватній фірмі в Делі.

У понеділок вранці співробітник та інші учні в гуртожитку знайшли хлопця без свідомості на його ліжку. Замість того, щоб негайно повідомити про смерть, директор спробував приховати злочин, забравши тіло хлопчика в свою машину і кілька годин проїздивши по окрузі. Родині хлопчика сказали, що їхня дитина «нездужає». Однак, прибувши до школи, вони не змогли знайти хлопчика.

Батько дитини, зрозумівши, що щось не так, повідомив місцеву поліцію. Директора оголосили в розшук, і через кілька годин поліція знайшла тіло хлопчика зі слідами на шиї в машині.

Розтин показав, що дитина була задушена в неділю ввечері.

У поліції заявили, що ці п'ятеро нещодавно намагалися вбити ще одного хлопчика, хоча спроба була невдалою.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я