Зеленський зустріне Новий рік в Карпатах з Єрмаком

1 хв на прочитання28 Грудня 2020, 17:22

Президентська резиденція розташована в карпатському масиві Горгани на території національного природного парку Синьогора.

Президент Володимир Зеленський планує зустріти Новий рік у резиденції глави держави в Карпатах. Про це повідомив глава Офісу президента Андрій Єрмак.

Президентська резиденція розташована в карпатському масиві Горгани на території національного природного парку Синьогора.

Разом із президентом святкуватиме його родина, родина Андрія Єрмака, а також помічник Зеленського Сергій Шевір.

Минулого року Зеленський теж хотів святкувати в Карпатах, але полетів із родиною в Оман, через що згодом виник скандал.

Новорічні свята в «Синьогорі» — стара добра традиція мало не всіх гарантів України.

Як повідомлялося, 28 грудня президент перебуває на Прикарпатті з робочою поїздкою. Зокрема, у селі Довге-Калуське він оглянув міст, який відновили за чотири місяці.

Потяг нинішнього глави держави до природи також цілком зрозумілий. Нещодавно він заговорив про природу та клімат на міжнародному рівні.

Президент виступив перед представниками 70 держав світу і запевнив, що Україна посилить свою участь у глобальній боротьбі зі зміною клімату та надалі дотримуватиметься взятих на себе зобов’язань щодо ефективної імплементації Цілей сталого розвитку — 2030 і міжнародних кліматичних угод.

Пояснивщо цьогоріч Україна особливо гостро відчула негативний вплив від зміни клімату: у низці регіонів тривала посуха знищила врожай, на сході країни сталися масштабні лісові пожежі, а на заході — руйнівні паводки.

А потім виявилося, що для виступу президента Міндовкіллям були надані помилкові цілі та показники.

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: