Будь-яка господиня знає, що смачним салатом олів’є можна здивувати всю сім’ю. Страву можна готувати як із особливого приводу, так і у звичайний будній день. У будь-якому випадку олів’є стане приємним доповненням до раціону. Якщо ви хочете, щоб салат вийшов більш розкішним, зверніть увагу на кілька хитрощів.
Для того, щоб смак салату вийшов більш приємним і збалансованим, компоненти важливо подрібнювати однаково. Орієнтиром має бути консервований горошок.
Такий салат виходить надзвичайно смачним.
Будь-який інший інгредієнт буде смачнішим за звичну ковбасу, оскільки виріб гідної якості знайти дуже складно. А ось м’ясо, курка або навіть червона риба в олів’є виглядатимуть досить гідно.
Багато хто перестав додавати цей соус, проте саме майонез надає олів’є характерного смаку. Потрібно просто знайти якісний продукт або приготувати його самостійно.
Дехто вважає, що солоних огірків з майонезом буде достатньо, але такий салат виходить прісним. Тому не забувайте додавати трохи солі.