Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Запустили сайт, який показує основні шкідливі викиди в країнах Східного партнерства

Запустили сайт, який показує основні шкідливі викиди в країнах Східного партнерства

Також на порталі можна дізнатися про вдосконалення кліматичної політики та законодавства в цих державах

1 хв на прочитання21 Вересня 2020, 20:58
Поділитись:

Підтримуваний ЄС проєкт EU4Climate запустив вебсайт з докладною інформацією про проєкт, його цілі та основні види діяльності. Сайт пропонує доступ до звітів про поліпшення кліматичної політики й законодавства в шести країнах Східного партнерства ЄС: Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Грузії, Республіці Молдова та Україні.

Крім останніх новин у цій сфері та заходів проєкту, портал надає важливу інформацію про основні сектори: джерела викидів в країнах Східного партнерства, а також рівні викидів парникових газів і діях урядів щодо обмеження впливу зміни клімату на життя громадян.

EU4Climate допомагає урядам шести країн Східного партнерства ЄС боротися зі зміною клімату.

Ініціатива EU4Climate, що реалізується Програмою розвитку Організації Об'єднаних Націй, сприяє пом'якшенню наслідків зміни клімату та адаптації до них, а також розвитку економіки з низьким рівнем викидів і стійкістю до зміни клімату відповідно до Паризької угоди. Це допоможе країнам Східного партнерства інтегрувати цілі зі зниження викидів і стійкості до зміни клімату в політику і плани розвитку, удосконалити і консолідувати політику в області клімату та регулювання законодавства.  

Нагадаємо, Президент заявив, що Кабмін повинен розробити стратегію екобезпеки.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко