Запечені «равлики» з лаваша: смачний і оригінальний сніданок за 15 хвилин

1 хв на прочитання22 Жовтня 2022, 07:35

До столу їх подають, остудивши.

Для приготування запечених «равликів» із лаваша шинку та твердий сир можна брати будь-які, на ваш смак.

Інгредієнти:

лист лаваша — 1 шт.;

сир твердий — 50-80 г;

шинка — 100 г;

молоко – 1/2 склянки;

яйце куряче — 2 шт.;

кетчуп — для змащування лаваша;

кунжут — для присипки;

кріп — для прикрашання.

Приготування.

Шинку нарізати невеликими кубиками.

Сир натерти на дрібній тертці.

На столі розгорнути лист лаваша. Змастити його кетчупом.

Зверху на лаваш покласти шинку та тертий сир.

Скрутити лаваш у рулет і нарізати на невеликі шматочки. Ці шматочки щільно викласти у форму для запікання.

Залити сумішшю з яйця та молока. Зверху посипати кунжутом. Випікати в духовці за температури 180 °С протягом 15 хвилин.

Готові равлики остудити та подавати до столу.

Також ми розповідали про пісні ажурні млинці на окропі — рецепт без яєць.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: