Вєтрова Влада1 хв на прочитання28 Серпня 2022, 09:16
Дуже простий рецепт пиріжків на кефірному тісті, які ви можете робити з різною начинкою. Тісто завжди вдало виходить і залишається повітряним та м’яким. Начинку ви можете зробити найрізноманітнішу, з шинки, сосисок, шинки та грибів. Можна ще додати насіння кунжуту чи кмину, якщо ви любите такі добавки, пише "Прості рецепти".
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- кефір, 300 мл;
- яйце, 1 шт;
- сіль, 1 ч.л;
- борошно, близько 250 г;
- сода, 1 ч. л;
- олія, 2 ст.л;
- ковбаса та сир по 120 г;
- яйця варені, 2 шт.;
- цибуля зелена і кріп.
Процес приготування
- Кефір кімнатної температури змішуємо із сіллю та яйцем, перебиваємо масу віночком.
- Всипаємо просіяне борошно частинами і вимішуємо густе тісто.
- Всипаємо соду та активно все перемішуємо.
- Вливаємо олію і перемішуємо.
- Ковбасу та сир, яйця тремо на великій тертці, змішуємо.
- Додаємо різаний пучок зеленої цибулі та кріп, перемішуємо.
- Тепер усю масу змішуємо із тістом.
- Перекладаємо тісто у пакет, відрізаємо куточок.
- Розігріваємо в сковороді олію і видавлюємо палички тіста.
- Обсмажуємо такі палички – пончики до рум’яності із двох боків.
- Розігріваємо в сковороді олію і видавлюємо палички тіста.
- Обсмажуємо такі палички – пончики до рум’яності із двох боків.