Закуска з кабачків, яєць і зеленого горошку — це легка та смачна страва, яка ідеально підходить для швидкого перекусу чи легкого обіду.
Інгредієнти:
кабачок молодий (невеликий) — 1 шт.;
яйця курячі — 2 шт.;
зелений горошок (консервований) — 2 ст. ложки;
майонез — 1 ст. ложка;
кріп свіжий — 2 гілочки;
приправа універсальна — 2 дрібки;
часник сушений — 1 дрібка;
сіль — до смаку;
олія — 25 мл.
Приготування.
Кабачок промити, шкірку не очищати. Нарізати кабачок кружальцями завтовшки приблизно 3-5 мм.
Нарізані кабачки перекласти у миску. Посолити, додати спеції (найкраще сушений часник і універсальну приправу з сушених овочів і прянощів). Інгредієнти перемішати.
На сковороді розігріти олію. Викласти в один шар кабачки.
Хвилин через 5 перевернути.
Поки кабачки підсмажуються, приготувати яєчну заливку.
У миску розбити яйця.
Додати майонез.
Присолити, додати подрібнений кріп.
Збити інгредієнти яєчної заливки віничком. Масу влити на сковороду до кабачків.
Слідом викласти зелений горошок.
Накрити сковороду кришкою. Зачекати, доки яєчна маса схопиться.
Закуска з кабачків, яєць і зеленого горошку готова.
Більше новин читайте на GreenPost.