Закуска на Різдво та Новий рік: канапе зі смаком суші з оселедця

1 хв на прочитання17 Грудня 2023, 21:00
Закуска на Різдво та Новий рік : канапе

Цікавий рецепт

Новий рік уже за кілька тижнів. Якщо ви не плануєте провести його тихо та скромно, вам знадобляться закуски на столі. Їх можна приготувати на будь-який смак та гаманець. NV поділилися цікавим рецпетом.

Канапе зі смаком суші з оселедця

Ви можете взяти не лише солоний оселедець, але й засолену скумбрію. Вона має свій особливий післясмак, але трохи ніжнішу текстуру. Ви також можете засолити рибу самостійно. Мастити хліб варто саме білим вершковим хріном, це досить важливо. Вершковий смак і легка гострота робить ці канапки подібними до суші, але менш складними та дорогими.

Інгредієнти:

Приготування:

Вимийте буряк, загорніть у фольгу та запікайте годину в розігрітій до 180 градусів духовці.

Зменште температуру до 150 градусів і підсушіть хліб протягом 7−10 хвилин. За бажанням підсушіть хліб на сковорідці. Готовий хліб наріжте начетверо.

Коли буряк трішки охолоне, очистьте його і наріжте: навпіл, навпіл і на тоненькі скибочки-четвертинки. Збризніть соком половинки лимона.

Наріжте оселедець на шматочки товщиною до 2 см, потім навпіл. За необхідності очистьте від кісточок.

Хліб змастіть тонким шаром хріну, зверху викладіть скибочку буряка та шматочок риби. проштрикніть шпажкою, щоб закріпити.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: