Забутий ситний рецепт лінивих вареників: смачно і ситно

1 хв на прочитання03 Жовтня 2022, 12:46

Подаємо таку смакоти з розтопленим вершковим маслом, сметаною.

Ліниві вареники з картоплею – це просто чудовий перекус, який ви можете зробити досить швидко. Подаємо таку смакоти з розтопленим вершковим маслом, сметаною.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

Процес приготування лінивих вареників

Картоплю відварюємо і перетворюємо на пюре зі шматочком вершкового масла.

Цибулю ріжемо кубиком і обсмажуємо в олії до золотистості. Охолоджуємо.

У пюре вбиваємо яйце, всипаємо ароматні трави та борошно, вимішуємо масу. Тісто виходить м’яким.

Стіл присипаємо борошном, формуємо ковбаску і ріжемо порційними шматочками.

Відварюємо у підсоленій воді кілька хвилин після того, як вода знову закипить.

Виймаємо шумівкою, розкладаємо в тарілки, поливаємо розтопленим вершковим маслом або подаємо зі смаженою цибулею, зеленню, часником, сметаною. У класичному варіанті, такі ледачі картопляні вареники, після того, як їх виймають з каструлі, викладають на рушник, щоб видалити зайву рідину і потім викладаємо в сковороду, де про готовність вже була обсмажена цибуля на шкварках.

У сучасному варіанті, цибулю обсмажують на вершковому маслі або нерафінованій олії. Викладаємо вареники, перемішуємо з цибулею і обсмажуємо, солимо і посипаємо кропом, подрібненим часником.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: