Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • За фото оголеної фотожаби на вчительку засудили двох матерів малолітніх «художників»

За фото оголеної фотожаби на вчительку засудили двох матерів малолітніх «художників»

Одна з матерів не прийшла на засідання суду, а інша визнала свою провину.

1 хв на прочитання05 Грудня 2023, 15:50
Фотожаба на вчительку | засудили двох матерів Фотожаба на вчительку | засудили двох матерів
Поділитись:

Пустомитівський районний суд Львівщини розглянув справу про неналежне виконання батьківських обов’язків двома матерями, чиї діти поширювали створені у фотошопі оголені фотожаби на вчительку. Обоє жінок мають сплатити по 850 грн штрафу.

Як вказано у постановах суду, які винесли наприкінці листопада 2023 року, малолітні сини Ірини Шаргут та Лесі Волович поширювали у соцмережах створену у фотошопі оголену фотографію своєї вчительки. Випадок трапився 18 вересня. У постанові суду не вказано, у якій школі навчаються хлопці, а також їхній вік, але малолітніми в Україні вважаються діти, молодші за 14 років.

Щодо матерів обох хлопців поліція склала протоколи про вчинення адмінправопорушення за фактом неналежного виконання батьківських обов’язків, бо вони «не виховали дітей з почуттям поваги до оточуючих». Одна з матерів не прийшла на засідання суду, а інша визнала свою провину.

Обидва протоколи розглянув суддя Володимир Мусієвський, який дослідив усі матеріали справи та визнав обох матерів винними у неналежному виконанні батьківських обов’язків, призначивши кожній по 850 грн штрафу. Жінки також мають сплатити по 537 грн судового збору. На постанови ще може бути подана апеляція.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.