Догори
Дати відгук

Є кілька секретів - скільки часу варити курячі ніжки до повної готовності

Повинен знати кожен кулінар

1 хв на прочитання20 Червня 2023, 19:14
Поділитись:

 Скільки часу потрібно варити курячі гомілки.

Саме ця частина користується особливою популярністю серед кулінарів. Портал "Главред" розповідає, скільки потрібно варити курячі ніжки до повної готовності.

Перевірка готовності

Є один гарний спосіб перевірити ступінь готовності курячих гомілок. Для цього слід дістати одну з них на тарілку або обробну дошку та проколоти бік гомілки виделкою і подивитися, який сік при цьому витікатиме. Якщо рожевого – то курятину ще потрібно трішки доварити, якщо прозорого – гомілка готова.

Скільки часу потрібно курячим ніжкам

Якщо ви варите курячі гомілки, зазвичай достатньо проварити їх впродовж 30 хвилин. Це ідеальний час, якщо вони свіжі — якщо заморожені, то цей показник збільшується.

Загалом же час, який знадобиться для варіння, залежить від кількох факторів. Для м'яса курей бройлерних порід на приготування знадобиться 25-30 хвилин з моменту закипання води. Якщо це гомілки домашньої курки, то їх потрібно варити від 30 до 45 хвилин.

Якщо ж мова йде про ароматний бульйон для супу з курячих гомілок, їх слід готувати значно довше. На цей піде мінімум година на маленькому вогні.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро