Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Яскравий, стильний міксбордер: створюємо неперевершену красу вашого саду

Яскравий, стильний міксбордер: створюємо неперевершену красу вашого саду

Ці рослини поєднуються не лише за кольорами та формами, а й за вимогами до догляду.

1 хв на прочитання02 Лютого 2024, 00:37
Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город» Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город»
Поділитись:

Міксбордер — це витончений спосіб вирішити озеленення  саду чи городу. Поєднуючи різні види рослин, ви можете створити захоплюючу композицію, яка тішитиме око протягом усього року.

Наприклад, можна зробити таке поєднання:

1) Сосна гірська. Ця рослина прикрашає сад своєю широкою конусоподібною кроною й ароматною хвоєю. Вона стійка до морозів і невибаглива у догляді, ідеально підходить для створення верхнього ярусу вашого міксбордера.

2) Спірея японська. Ця чарівна рослина вразить вас своїми густо розташованими квітками, які рясно покривають гілки. Вона квітне навесні і росте дуже швидко, створюючи чудовий контраст з іншими видами.

3) Гортензія волотиста Ванілла Фрейз. Ця гортензія приносить у сад неймовірно ніжні й запашні квіти. Вона підходить для створення романтичного настрою і додає вашому міксбордеру елегантності.

4) Гейхера. Гейхера вражає своїми яскравими листям і ніжними квітами. Вона виглядає чудово на передньому плані й може додати кольору і текстури до вашої композиції.

5) Ялівець козацький. Ялівці завжди були символом вічної зелені та стійкості. Вони додають структури і глибини вашому міксбордеру.

6) Ялина блакитна. Ця рослина відзначається своєю нетрадиційною блакитною хвоєю та створює чудовий контраст з іншими, зеленими, рослинами вашого міксбордера.

Ці рослини поєднуються не лише за кольорами та формами, а й за вимогами до догляду, роблячи їх ідеальними для створення довготривалих та ефектних ансамблів.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.