Догори
Дати відгук

Який сніданок може підвищити ризик розвитку раку: думка вчених

Перевірте, чи не їсте ви цю шкідливу страву вранці.

1 хв на прочитання17 Травня 2024, 06:50
Сніданок Ризик розвитку раку Дослідження вчених Сніданок Ризик розвитку раку Дослідження вчених
Поділитись:

Більшість людей споживає на сніданок досить просту в приготуванні страву, але досить небезпечну для здоров'я. Мова йде про омлет або яєчню.  Вчені провели дослідження та пов'язали споживання великої кількості яєць з підвищеним ризиком розвитку раку.

У дослідженні взяли участь експерти з різних країн світу. Вони підтвердили зв'язок між холестерином, який міститься у яйцях, з підвищеним ризиком смерті від певних захворювань, зокрема серцевих хвороб та раку.

Фахівці проаналізували 55 наукових праць, які містили дані про майже 2,8 млн осіб.

У підсумку з'ясувалось, що кожне спожите яйце збільшує ризик смерті від серцевого захворювання на 7%, а від раку на цілих 13%.

У групі ризику перебувають ті люди, які з'їдають в середньому половину яйця в день або додають цей продукт в свій раціон три рази на тиждень

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.