Догори
Дати відгук

Якщо звичний смак традиційного "Олів’є" набрид: що додати у салат, щоб поліпшити його смак

Страва заграє новими барвами

1 хв на прочитання27 Грудня 2023, 23:50
Що додати салат, щоб поліпшити його смак Що додати салат, щоб поліпшити його смак
Поділитись:

Будь-якій господині приємно здивувати гостей своїми смачними стравами на свята. Тому навіть звичні рецепти можна вдосконалити.

Якщо звичний смак традиційного “Олів’є” набрид, то можна замінити або додати деякі інгредієнти в салаті, і страва заграє новими барвами. 

Наприклад, можна замінити звичну ковбасу на рибу. Для цього чудово підійде форель або біла морська риба.  Для цього потрібно:

  1. Відварити рибу в підсоленій воді не більше 15 хвилин. 
  2. Остудити рибу та розділити на шматочки.

Також можна додати нові інгредієнти. Це можуть бути:

  • фіолетова цибуля, 
  • твердий сир.

Але якщо хочеться, щоб при цьому страва була кориснішою, то моркву та картоплю краще запекти, а не відварювати у воді.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото ілюстративне
АМКУ оштрафував дві компанії на 18,9 млн грн за змову на тендерах
1 хв на прочитання5 хвилин тому
РФ вдарила по портах Одещини дронами: пошкоджено цивільні судна та інфраструктуру
РФ вдарила по портах Одещини дронами: пошкоджено цивільні судна та інфраструктуру
1 хв на прочитаннягодина тому
Арбітражна суперечка в Єгипті: український постачальник не отримав оплату за 12 тис. тонн соняшникової олії
Арбітражна суперечка в Єгипті: український постачальник не отримав оплату за 12 тис. тонн соняшникової олії
1 хв на прочитання3 години тому
Україна та ЄС посилюють співпрацю у боротьбі зі смарагдовою ясеневою златкою
Україна та ЄС посилюють співпрацю у боротьбі зі смарагдовою ясеневою златкою
1 хв на прочитанняВчора
У Мукачеві на День святого Мартина відкрили міжнародний форум виноробів
1 хв на прочитанняВчора
День працівників сільського господарства України
1 хв на прочитанняВчора
Відновлення водних біоресурсів на Одещин: озеро Сасик зариблено молодим товстолобом
1 хв на прочитання15 Листопада 2025
Хліб і сир: гастрономічна пара, що святкує свою універсальність
5 хв на прочитання15 Листопада 2025