Вєтрова Влада1 хв на прочитання13 Вересня 2022, 16:18
Ця картопляна страва вам повинна сподобатися і не тільки через свою простоту і смак – міняйте начинки і кожен раз у вас буде зовсім інший смак.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- картопля – 3 шт;
- яйця – 2 шт;
- ковбаса – 100 г;
- сир – 100 г;
- сіль, перець, спеції.
Процес приготування
В принципі, об’єм продуктів довільний, чим більше, тим смачніше.
- Картоплю натираємо на грубій терці, солимо і залишаємо на 5 хвилин, щоб з’явився сік. Сік зливаємо і трохи віджимаємо.
- Вбиваємо в картоплю яйця, солимо і перчимо до смаку.
- Порада: в картоплю можна додати нарізану зелень і ароматні трави, готові приправи для картоплі.
- Розігріваємо невелику кількість олії і викладаємо частину маси, розрівнюємо в млинець.
- Обсмажуємо на невеликому вогні до готовності, перевертаємо і обсмажуємо другу сторону під кришкою хвилини 2 – 3 на невеликому вогні.
- Ковбасу беріть будь-яку, варену або копчену, ріжемо соломкою, сир тремо на тертці.
- Викладаємо на одну сторону начинку, ковбасу і посипаємо сиром і накриваємо другою частиною млинця.
- Обсмажуємо до розплавлення сиру. Подаємо до столу з різними соусами. Якщо немає ковбаси, можна зробити солоний сир із зеленню і спеціями, потерти плавлений сирок, покласти обсмажені гриби з цибулею і посипати сиром і т.д.