Якщо повторно розігрівати яйця — можна отримати рак. Чому?

1 хв на прочитання12 Жовтня 2020, 17:41

Деякі продукти ні в якому разі не можна повторно розігрівати в мікрохвильовій печі. Мова зараз іде навіть не про смак, а про непоправну шкоду організмові.

Перше - страви з яйцями. При повторній термообробці яйця втрачають корисні мікроелементи, а замість них утворюються токсини і канцерогени, які можуть провокувати розвиток ракових клітин в організмі.

Небажано розігрівання страв з м'яса, які містять багато білків, особлив - курячого. При повторному нагріванні білки руйнуються і перестають бути корисними.

Картопля при повторному нагріванні втрачає всі корисні властивості,хазяїном ситуаціїї стає крохмаль.

Повторна термообробка буряка також позбавляє цей овоч вітамінів і цінних мікроелементів.

А розігрівання грибів і зовсім може бути небезпечним і призвести до проблем з травленням.

Нагадаємо, раніше вчені виявили, що одні і ті ж продукти можуть бути і корисними і шкідливими одночасно, залежно від обставин.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: