Лягати спати з порожнім шлунком багато для кого є викликом. Краще все-таки повечеряти, але чим? Лікар Марія Вороненко радить, які продукти найкраще з’їсти на ніч.
М’ясо — виключно нежирне: телятина, куряча грудка, кролик, індичка.
Різноманітні дари моря — від крабів до креветок і мідій.
Рибка — нежирна і середньої жирності: тріска, форель, лосось, судак, тунець, окунь морський і річковий, горбуша і так далі.
Свіжі соковиті овочі: будь-яка капуста, солодкий перчик, огірки, редис, томати, будь-яка зелень, цибуля всіх видів.
Яйця в різних варіантах: у вигляді омлету — з зеленню, нежирним сиром або сиром (наприклад, тофу чи бринзою).
Молочні продукти, а краще кисломолочні: кефір, несолодкий йогурт, кисле молоко, нежирний домашній сир.
Горішки — мигдаль і волоські, але не більше 5-10 штучок.
Також ми розповідали, що недостатній сон може завдати довгострокової шкоди дітям: скільки їм потрібно спати, аби бути здоровими.