Догори
Дати відгук

Які нові області України потраплять у «червону» карантинну зону

Незабаром "почервоніти" може Хмельничинна через недотримання карантинних обмежень.

1 хв на прочитання31 Березня 2021, 13:34
Найсуворіші карантинні обмеження можуть запровадити в Києві та Хмельницькій області Найсуворіші карантинні обмеження можуть запровадити в Києві та Хмельницькій області
Поділитись:

Хмельницька область найближчим часом може потрапити в "червону" карантинну зону. Про це 31 березні на засіданні Уряду заявив міністр охорони здоров'я України Максим Степанов.

"Напружена ситуація в Хмельницький області. Найближчими днями вона може бути переведена на червоний рівень епіднебезпеки", - сказав Степанов.

Очільник МОЗ додав, що саме у цьому регіоні місцева влада не слідкує за тим, щоб усі дотримувалися правил та обмежень адаптивного карантину, що і призвело до сплеску нових випадків інфікувань.

Також напружена ситуація і в столиці України. В Києві завантаженість ліжок з киснем – 85,8%. Це найвищий показник по країні.

Загалом у МОЗ прогнозують  збільшення кількості хворих та кількості госпіталізацій у найближчі один-два тижні.

Нагадаємо, що в столичній області та південно-східних регіонах України наразі найнапруженіша ситуація з коронавірусом. Там фіксують найбільше нових випадків інфікування та залишилося найменше вільних ліжок. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.