Догори
Дати відгук

Де в Україні найнапруженіша ситуація з коронавірусом

Під загрозою ситуація у Києві та південно-східних областях України.

1 хв на прочитання30 Березня 2021, 11:51
У столиці ситуація із захворюваністю на коронавірус залишається напруженою У столиці ситуація із захворюваністю на коронавірус залишається напруженою
Поділитись:

У столичній області та південно-східних регіонах України наразі найнапруженіша ситуація з коронавірусом. Там фіксують найбільше нових випадків інфікування та залишилося найменше вільних ліжок, зауважив 30 березня на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

"Достатньо напружена ситуація в місті Київ, в Одеській області, в Миколаївській області, у Київській області, Житомирській області – там, де зростає кількість заповнених ліжок і ситуація є достатньо напруженою", - сказав Степанов. 

Очільник МОЗ додав, що західні регіони України, у яких ввели жорсткі карантинні обмеження у першу чергу, вже демонструють позитивні показники. Йдеться про Івано-Франківську, Закарпатську та Чернівецьку області. Там фіксують все менше нових випадків зараження на ковід.

Як інформував GreenPost раніше, кількість заражених COVID-19 в Україні зросла на понад 10 тисяч, найбільше нових випадків в Києві. Станом на 30 березня лабораторно підтвердили 10 533 випадки COVID-19 за добу.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost