Догори
Дати відгук

Як звичайне алое покращує потенцію : два рецепти любовного зілля

Народний засіб, який поверне чоловічу силу.

1 хв на прочитання02 Лютого 2024, 23:50
Алое для покращення чоловічої потенції Алое для покращення чоловічої потенції
Поділитись:

Застосування алое для потенції відображено в медичних трактатах, що мають вік близько 3 тисячоліть. Античні медики були добре знайомі з лікарськими властивостями рослини і застосовували його для лікування еректильної дисфункції і запальних захворювань чоловічої статевої сфери.

Мова не йде про вживання алое в його чистому вигляді. Для того, щоб досягти бажаного ефекту, потрібно трохи попрацювати і приготувати цілющу настоянку, по одному з наведених нижче рецептів.

Рецепт 1
Вам знадобляться:

Сік алое - 170 г
Мед - 250 г
Вино червоне (бажано сухе) - 400 г
Шипшина (порошком) - 120 г
Петрушка (порошок) - 40 г

Для приготування настоянки треба змішати всі перераховані інгредієнти в скляній банці, закрити кришкою, і прибрати в темне місце на один-два тижні. Кожні три дні струшуйте вміст банки. Коли настій буде готовий, то процідіть його, відіжміть залишки.

Приймати слід три рази на день, перед обідом, сніданком і вечерею, розвівши столову ложку настоянки в склянці теплого молока.

Рецепт 2
Вам знадобляться:

Сік алое - 150 г
Мед - 400 г
Волоські горіхи (очищені) - 500-600 г
Коріння пастернаку сушені (порошок) - 70 г

Волоські горіхи подрібніть, і додайте їх в суміш соку алое, меду і коренів пастернаку. Не потрібно настоювати розчин, він відразу готовий до вживання.

Приймати треба по столовій ложці перед сніданком, обідом, вечерею.

Як бачите, рецепти дуже нескладні і для їх приготування потрібні цілком доступні інгредієнти. Так що, залишається лише докласти трохи зусиль, і «любовне зілля» готове!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.