Догори
Дати відгук

Як заточити ножі м’ясорубки чи блендера: хитра порада

Ваш блендер знову стане надійним помічником на кухні!

1 хв на прочитання27 Березня 2024, 08:11
Хитра порада як заточити блендер Хитра порада як заточити блендер
Поділитись:

М’ясорубка і блендер давно стали друзями господинь на кухні. Але з часом їх ножі тупляться. Якщо ви думаєте, що їх заточити – це справа професіонала, то помиляєтесь. З цією задачею справиться будь-яка господиня. Звичайно, якщо скористуватися цією порадою.

Зі шкаралупи від трьох яєць необхідно зняти внутрішню шкірку, висушити й покласти в блендер. Ввімкнути його й протягом 1-2 хвилини перебити шкаралупу. Ніж блендера заточений!

Щоб заточити ніж м’ясорубки, потрібно вирізати з наждакового паперу кружечок, діаметром як решітка м’ясорубки. Потім вставити шліфувальною стороною до ножа і прокрутити ручку проти стрілки годинника. Кілька таких обертів – і ножі заточаться!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.