Як запекти картоплю щоб вона по-справжньому танула у роті

2 хв на прочитання18 Грудня 2022, 17:33

Запікайте картоплю ще хвилин 15

Літо в самому розпалі, а це означає, що не варто стримувати фантазію. Колитесь, скільки рецептів з молодою картоплею вже випробували ви? Адже це самий універсальний овоч для гарніру. Навіть самий зубожілий шматок м'яса з ним перетворюється в ситне, а іноді і розкішну страву. А запечена картопля — взагалі річ!

У духовці запікати картоплю воліють багато господинь. Нарізала, приправила — і в піч. Поки страва готується, спокійно займаєшся салатом. Але як зробити страву не тільки зручною, але і смачною? Ми знаємо, як приготувати запечену картоплю, яка тане в роті і будемо раді поділитися з вами секретом.

Інгредієнти

Маємо зазначити, що в процесі приготування до страви ви можете додати інші спеції. Приміром, запечена картопля добре поєднується з паприкою, лемонграс та сушеною зеленню. А як ви готуєте картоплю в духовці? Діліться улюбленим рецептом з нашою редакцією!

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: