Догори
Дати відгук

Як з кабачкової ікри приготувати бомбічний суп: смачний та легкий рецепт

Рецепт смачнющого супу за 5 хвилин.

1 хв на прочитання15 Липня 2023, 10:40
Поділитись:

Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри.

ІНГРЕДІЄНТИ

Вам потрібні наступні:

  • кабачкова ікра — 500 мл;
  • вершки — 100 мл;
  • холодна вода — 1 скл.;
  • часник — 1 зубчик;
  • зелень;
  • оливки;
  • сухарики — 200 г;
  • сіль, перець.

ЯК ПРИГОТУВАТИ

Часник треба розчавити. Зелень подрібніть. Це може бути будь-яка на ваш вибір. Кріп, петрушка, кінза.

Далі треба з’єднати кабачкову ікру, вершки та воду. Консистенція супу регулюється саме останнім інгредієнтом. Додайте зелень та часник. Оливки наріжте кільцями та покладіть в суп.

Лишається тільки відрегулювати смак сіллю та ще трохи додати перцю. Перед подачею до столу покладіть в суп сухарики та зелень. Смачного!

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.