Як вибрати ідеальний кардиган: думка стилістів

2 хв на прочитання17 Жовтня 2024, 17:22
Як вибрати ідеальний кардиган: думка стилістів

Важливо знати, на що звернути увагу під час вибору ідеальної речі.

Важко уявити універсальніший предмет жіночого гардероба, ніж кардиган. Практичні та комфортні кофти на ґудзиках підходять практично для будь-яких ситуацій: від невимушеної прогулянки у парку до ділових робочих образів.

При цьому видів такого одягу безліч: у каталозі бренду SOLMAR представлені кардигани жіночі різної довжини, кольору та фасону. Саме тому важливо знати, на що звернути увагу під час вибору ідеальної речі.

Основні критерії вибору кардигана

Щоби новий кардиган ідеально вписався у ваш гардероб та дарував максимум комфорту, при покупці враховуйте такі фактори:

Кардигани SOLMAR відрізняються акуратними швами та до дрібниць продуманими деталями, тому не варто хвилюватися про якість. Головне — вибрати модель, яка подобатиметься саме вам.

З чим поєднувати кардиган: стильні ідеї

Вибираючи нову річ, важливо орієнтуватися не лише на її зовнішній вигляд, а й на поєднання з іншими предметами гардероба. Якщо ви віддаєте перевагу об'ємним кардиганам, комбінуйте їх з низом, що облягає — джинсами скінні або легінсами. Це допоможе зберегти баланс пропорцій.

Не бійтеся експериментувати із довжиною. Короткі кофти добре виглядають із сукнями та спідницями, а подовжені моделі – зі штанами.

Також можна «грати» із шарами: носіть кардиган разом із курткою чи бомбером, а під нього надягніть сорочку, водолазку чи футболку. Це дозволить створити цікаве поєднання, яке підкреслить ваш бездоганний смак.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: