Догори
Дати відгук

Як швидко позбутися симптомів циститу в домашніх умовах

Зазвичай лікування призначає фахівець, але не завжди така опція доступна.

2 хв на прочитання11 Квітня 2022, 00:39
Поділитись:

Цистит (запалення сечового міхура) — це вкрай неприємний стан, що супроводжується досить сильним печінням та болем після сечовипускання. Крім того, він порушує нормальний сон, змушуючи вставати кілька разів за ніч, заважає зосередитися на роботі і позбавляє радості від сексуального життя. Зрозуміло, що багато людей прагнуть якнайшвидше позбутися цих негативних відчуттів і вживають самостійних заходів, прагнучи перемогти цистит. Faq.differencevs.com розповідає, як вирішити цю проблему в польових умовах.

Що потрібно робити за перших ознак циститу. З появою ознак циститу необхідно звернутися до лікаря. Як правило, лікування включає прийом антибіотиків, препаратів для зняття запалення, підвищення імунітету та стабілізації мікрофлори. Під час лікування бажано відмовитись від статевих контактів. Важливо також дотримання харчового та питного режиму.

Як боротися з посткоїтальним циститом. Лікування посткоїтального циститу призначає фахівець. Зазвичай воно полягає в дотриманні в період загострення дієти без солі, що виключає також усе гостре і смажене. У період запалення сечового міхура важливо пити достатньо рідини та часто відвідувати туалет. Не можна затримувати відтік сечі під час позиву.

Чим зняти напад циститу в домашніх умовах. Полегшити стан організму та зменшити больові симптоми можна, покласти грілку на надлобкову ділянку та/або прийняти теплі сидячі ванни. Важливо стежити за харчуванням: слід виключити гострі приправи, маринади, консерванти. Пити краще чай із молоком.

Як швидко зняти симптоми циститу. При гострому циститі пацієнтам рекомендують спеціальну дієту зі зниженим вмістом кальцію та рясне питво, зокрема трав'яних настоїв, що мають сечогінну дію. А от від чаю, кави та спиртного на період лікування краще відмовитись. Щоб зменшити біль, можна використовувати грілки, приймати теплі ванни.

Також ми розповідали про жіноче здоров’я: вісім помилок до, під час та після сексу.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Фото: «Їжа легко»
Соковита курочка з хрумкою картоплею в духовці — простий і доступний рецепт святкової страви
1 хв на прочитання3 години тому
Зображення згенероване ШІ
Ганс Геневейн Роуз (Hans Gonewein Rose) — троянда-свято (ВІДЕО)
1 хв на прочитання3 години тому
Фінансовий гороскоп на четвер, 25 квітня
Фото: 24 Канал
Будьте уважні до дрібниць: фінансовий гороскоп на четвер, 25 квітня
1 хв на прочитанняВчора
Понад 8 кілометрів браконьєрських сіток вилучили з заказника на Кременчуцькому водосховищі
Понад 8 кілометрів браконьєрських сіток вилучили з заказника на Кременчуцькому водосховищі
1 хв на прочитанняВчора
Хмарно з проясненнями: прогноз погоди в Україні на 25 квітня
1 хв на прочитанняВчора
Міндовкілля ініціює спрощення порядку отримання дозволу на здійснення операцій з оброблення відходів у рамках експериментального проєкту 
2 хв на прочитанняВчора
На Закарпатті - сніголавинні попередження!
1 хв на прочитанняВчора
Стали відомі переможці всеукраїнського екологічного конкурсу малюнків
1 хв на прочитанняВчора