Поживний і смачний омлет можна приготувати навіть якщо в холодильнику всього одне яйце. Для того, щоб це зробити - необхідно яйце, молоко (4 ст. ложки), борошно (2 ст. ложки) і трохи зелені.
Почніть приготування зі збивання яйця до легкої піни, можна додати трохи солі. Потім по черзі влийте молоко, перемішайте і акуратно всипте борошно. Розмішайте суміш до однорідного стану і приступайте до обсмажування. Також можна додати зелень.
Примітка: якщо суміш виходить занадто густою - можна додати кілька ложок мінеральної води.
Не варто скасовувати омлет в меню на сніданок, якщо у вас немає молока. Цю просту страву можна приготувати і без нього.
Пишність і ніжність омлету не зміниться, якщо молоко в рецепті замінити на невелику кількість кип'яченої води. Також смак аж ніяк не стане гірше, якщо в омлеті не буде рідини, крім збитих яєць і тільки. Головне, не забувати робити смак цікавіше спеціями.