- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Як приготувати несолодкі сирники із сіллю
Як приготувати несолодкі сирники із сіллю
Страви із солоним сиром вважаються делікатесом
Зазвичай сирники солодкі, щоб підсилити їх смак, їх начиняють сухофруктами, горіхами, поливають різними солодкими поливками. Але також до сиру можна додавати цибулю, кабачки, кріп, при таких додатках сирники роблять солоними.
Сир після теплової обробки набуває особливого смаку, він стає рідким і тягучим, що підсилює його смакові властивості. Страви із солоним сиром вважаються делікатесом — вареники, книдлі, і, звичайно сирники. Рецепти цієї страви різні, але дуже прості.
Поради
- Сирники можна жарити у фритюрниці, як пампушки, в такому випадку їх можна зробити круглими. Вони будуть мати красивий вигляд, але трохи вберуть жир.
- Якщо в сир додати кріп, солені сирники із зеленню відповідно будуть мати аромат зелені.
- У жирнй сир потрібно всипати в півтори рази більше борошна.
- Солоні сирники можна подавати із соленими соусами, а також майонезом, кетчупом, аджикою.
З цибулею
Інгредієнти:
- 0,5 кілограма сиру
- 1 ріпчаста цибуля
- 2 яйця
- 0,5 склянки борошна
- сіль
- перець
- рафінована соняшникова олія.
Розминаємо сир, додаємо в нього яйця і столову ложку борошна без гірки, борошно, що залишилося, висипати в іншу тарілку. В сирну масу додаємо дрібно порізану цибулю і трохи перцю.
Розмішуючи, додаємо яйця поступово, інакше сирне тісто буде рідким. Робимо кульки, макаємо в борошно, робимо невеликі шайбочки і жаримо в маслі. Готовий продукт полити сметаною і посипати дрібно нарізаною зеленню.
З кабачками
Готувати страви з кабачками завжди дешево. Навіть якщо у вас сиру зовсім небагато, то, додавши в нього кабачків, можна наготувати досить багато сирників. Є люди, які нейтрально відносяться до кабачків, їм кабачкові сирники не споодбаються. Але є справжні фанати цих овочів, вони будуть в захваті від ще одного рецепту, в якому є ще один спосіб застосування цього дієтичного продукту.
Інгредієнти:
- 0,5 кілограма сиру
- 2 кабачка середніх розмірів
- 2 яйця
- склянка борошна
- трохи солі.
Видаліть шкірку у кабачків, і, якщо потрібно, заберіть насіння, натріть на крупній терці. Змішайте натерті кабачки з сиром, борошном, яйцями, посоліть, перемішайте. Робіть сирники, макніть їх в борошно і жарте. Подавати можна з часниковим соусом — подавіть часник (або дрібно наріжте), додайте кріп, змішайте зі сметаною.
Більше новин читайте на GreenPost.