Котлети у нашому щоденному раціону зустрічаються часто. І як їх приготувати так, аби страва вийшла набагато кориснішою, – читайте далі.
Котлети – поняття широке, адже ця страва дає можливість розгулятися фантазії. Їх готують і з різного виду м'яса, і роблять вегетаріанські варіації, додаючи гречку, овочі та навіть бобові як основний складник.
Але експериментувати можна не лише з інгредієнтами, а й способом приготування. Так, їх смажать, запікають, тушкують та готують на пару. А блогерка Катерина Мулль розповіла в Instagram, як посмажити котлети на сковорідці, не використовуючи при цьому ні краплі олії, пише maximum.fm.
Як посмажити котлети без олії
Інгредієнти:
- фарш – 500 грамів;
- моцарелла – 100 грамів;
- сіль, перець та приправи – на ваш смак;
- пергамент для смаження.
Спосіб приготування:
- У фарш додайте усі спеції та добре вимішайте.
- Сформуйте котлети, усередину кожної покладіть шматочок сиру.
- Розігрійте сковороду, покладіть котлети на пергамент, пергамент – на сковороду і смажте на середньому вогні з кожного боку до готовності.
Порада! Подавайте котлети гарячими. Вони ідеально поєднуються зі свіжими овочами або спаржею.
Раніше ми писали, Пийте гарбузовий сік, чим корисний напій для жінок та чоловіків