Догори
Дати відгук

Як обрати гель для душу

У кожного типу гелю для душу — різна формула, яка використовується для створення унікального продукту.

3 хв на прочитання15 Жовтня 2021, 14:26
Поділитись:

Турбота про тіло може мати різні форми: правильне харчування, вправи для поліпшення здоров'я та привабливості, а також миття тіла для підтримки його в чистоті. Коли справа стосується очищувальних засобів, наше тіло заслуговує такої ж уваги, як і особистість. Гель для душа — один із кращих засобів, що очищають для тіла, ефективний і простий у використанні.

Ознайомитися з величезним вибором гелів для душу і придбати відповідний за вигідною ціною можна в інтернетмагазині «Ватсонс»: www.watsons.ua/ru/telo/vannaya-dush/geli-dlya-dusha/c/M1001.

Типи гелів для душу

Гель для душа — це рідка мильна речовина, спеціально розроблена для очищення шкіри. Оскільки продукт призначений для тіла, він більш м'який і ніжний, ніж різні види рідкого мила та шампунь. У кожного типу гелю для душу — різна формула, яка використовується для створення унікального продукту. Кожна формула також призначена для різних типів шкіри: нормальної, сухої та жирної.

Основна відмінність різних продуктів — в ароматах і консистенції. Існують легкі продукти з прозорою «водянистою» текстурою та густіші, в'язкі, а також крем-гелі з гладкою, схожою на лосьйон консистенцією. Будь-який із них має переваги:

  • Подарує шкірі приємний аромат.
  • Забезпечить додаткове зволоження.
  • Пропонує індивідуальні варіанти для потреб певного типу шкіри.

Як працюють формули очищення

Мило та гель для душу діють шляхом емульгування. Вони «піднімають» забруднення, послаблюючи зв'язок між ним і шкірою так, що воно прилипає до очисного продукту та змивається. Пінисті бульбашки відіграють велику роль в «захопленні» бруду, щоб його можна було легко змити.

Гель для душа часто наповнений ефірними маслами й ароматизаторами. Ці засоби м'якші для шкіри й іноді мають цілющі властивості: протизапальні або противугреві. Вони залишають шкіру гладенькою та зволоженою навіть до того, як ти додаси шар масла або лосьйону для тіла. У гелях для душу також часто містяться пом'якшувальні та зволожувальні компоненти, корисні для шкіри.

Перед купівлею уважно ознайомся з інгредієнтами. Вибирайте SCI (кокоїл ізетіонат натрію) замість SLS (лауретсульфат натрію), який більш щадний і створений на основі кокосового масла.

Аромати

Різноманітність можливих ароматів гелів для душу вражає. В цьому плані вибір має ґрунтуватися на індивідуальних уподобаннях. Інгредієнти з огірка, цитрусових або лимона нададуть охолоджуючий і освіжаючий ефекти, насичені фруктові та квіткові композиції тонізують і подарують заряд бадьорості, а шоколадні або карамельні — огорнуть хвилею ніжності та затишку.

Як користуватися

Для правильного застосування знадобиться всього декілька крапель засобу. Хитрість полягає в тому, щоб попередньо намочити тіло та не наносити гель просто на шкіру. Вилий його на мочалку або губку, щоб спінити. Порада від дерматологів: якщо у тебе суха шкіра, знизь температуру води.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Зображення згенероване ШІ
У Франції схвалили законопроект про заборону дискримінації за волоссям
1 хв на прочитаннягодина тому
Омікрон Коронавірус Вакцинація
В Україну доставлено 254 тисячі доз омікрон-специфічної вакцини проти COVID-19
2 хв на прочитання3 години тому
Фото з відкритих джерел
Хто випускає більш смердючі гази і що робити, якщо дуже потрібно «поставити на паузу» метеоризм? Ось що розповідає експерт
4 хв на прочитання6 годин тому
Сніданок Шкідливі звички Фрукти Поради дієтолога
Найгірший час для вживання бананів: коли фрукт перетворюється на отруту
2 хв на прочитання7 годин тому
Сніданки, які згублять ваше здоров’я
1 хв на прочитанняВчора
«Зерносховище»: у Національному академічному драмтеатрі ім. Лесі Українки показали виставу про Голодомор
1 хв на прочитанняВчора
Петрів піст: як легше пережити ці дні та втихомирити серце
1 хв на прочитанняВчора
Під час будівництва Палацу спорту у Тернополі директор "наварив" 25 млн грн
1 хв на прочитанняВчора