Догори
Дати відгук

Власник "залюбив" лабрадора до голодної смерті й вибитих очей (відео, фото 18+)

3 хв на прочитання10 Листопада 2020, 21:58
Поділитись:

У Запоріжжі лабрадор втратив обидва ока через жорстоке поводження власника. Тварину у шкуродера забрала знайома, але через перенесені знущання вона навряд чи зможе видужати.

Про це написала в Facebook місцева мешканка Валерія Зацна. Вона розповіла, що під час вигулу своїх собак зустріла незнайому дівчину з лабрадором. Їй здалося, що собака дуже старий, тому що той ледве ходив.

«Сьогодні буквально зіткнулася з ними й спитала про вік. Далі — шок. Собаці лише 8 років, дівчина забрала його у господаря, який побив лабрадоршу, понівечив і вибив очі. Я побачила спочатку одне око — точніше, порожню запалену очну ямку. Другого ока теж немає. Цей садист вибив обидва», - написала дівчина.

Вона була настільки шокована побаченим, що не спитала контактів власниці покаліченого собаки. Дівчина почала шукати його колишнього господаря:

«Хто знає лабрадорів — це найдобріша істота. Коли цей нелюд калічив собаку, він продовжував йому коритися і продовжував любити та довіряти. Така суть цієї породи. І в нього були, напевно, такі само розумні й добрі очі, як у нашого Елвіса (лабрадора Валерії, - ред.). Я запитала ім'я цього покидька — дівчина сказала, що він постійно пиячить на площі Фестивальній і що його знають. Саша Н*. Садист, тварина і нелюд, який познущався і скалічив найдобрішу істоту».

Зараз собака Марселіна проходить лікування в клініці. Пізніше дівчина розповіла про результати аналізів:

«Очей, вважай, немає. Припущення лікарів (офтальмолог не оглядав): або травма (цілком можливо, що удари), або сильна вірусна інфекція, тобто собаку знову не лікували, щоб довести до такої катастрофи. Асцит (водянка живота), нирки та найжахливіше — рак крові. Усе в занедбаному стані. Моє припущення: жахливий догляд, голод (до того, як Марселіну забрала Ірина, за її словами, собака важив ще менше на 4 кг), швидше за все, побиття, здоров'я собака втратив однозначно внаслідок жорстокого поводження та на нервовому ґрунті».

За словами собачниці, лікувати покалічену тварину вже запізно і в Марселіни немає шансів на одужання.

«Собаку забрала знайома колишнього власника Ірина, за її словами, вже в такому жалюгідному стані. Наскільки усе близьке і далеке оточення знало, що коїться з собакою, не можу зрозуміти. Знайомі собачники ллють сльози, усі в шоці, хто бачив Марселіну рік-два тому, кажуть, що взагалі б її не впізнали... Сподіваюся, дійде справа до суду. Якщо не напише заяву Ірина, я готова її написати. Хай винні відповідатимуть», - написала Валерія.  

Фото. Волонтерка показала фото нелюда, який покалічил собаку.

Фото. Собака до катування та після

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.