Догори
Дати відгук

Відвідати зоопарк вночі відтепер можна в столиці Естонії

Головним предметом інтересу "екскурсій у сутінках" стануть нічні тварини.

1 хв на прочитання17 Листопада 2020, 16:46
pixabay pixabay
Поділитись:

Вночі цікавими можуть бути не тільки музеї та парки розваг, але й зоопарки. Так вирішили у Таллінському зоопарку і запросили всіх бажаючих на нічні екскурсії. Щоб   поспоглядати  за тваринами, які ведуть нічний спосіб життя.

Як  повідомляє  Суспільне,  екскурсії будуть проводитися всього чотири рази суботами – 28 листопада та 5, 12 і 19 грудня. Головним предметом інтересу "екскурсій у сутінках" стануть нічні тварини.

"Своєрідні подорожі в сутінках до тварин, які віддають перевагу нічному способу життя і суворому північному клімату, – це незабутній досвід і враження. Досвідчені співробітники зоопарку розкажуть про таємниці нічного життя тварин і про їхню поведінку", – розповіли у пресслужбі зоопарку.

Нічні екскурсії зоопарком будуть виключно пішими. Також співробітники Таллінського звіринця радять не брати на заходи малих дітей.

"Слід враховувати, що екскурсія починається пізно і являє собою пішу прогулянку завдовжки п'ять кілометрів. На ній слід поводитися тихо: досвід показує, що маленькі діти швидко втомлюються, тому за можливості просимо залишити їх вдома", – зазначили представники зоопарку.

Під час нічних екскурсій діятимуть карантинні обмеження. Зокрема, відвідувачам доведеться носити маски та дотримуватися соціальної дистанції.

Відомо, європейці виготовлятимуть папір з цукрового буряка.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко