Догори
Дати відгук

Відмовтеся від фото з тваринами, зупиніть їх експлуатацію. Стартувала нова компанію на захист тварин

Зоозахисники вирішили допомогти людям, які так хочуть мати на пам’ять фото із тваринкою.

1 хв на прочитання11 Березня 2021, 13:35
Стартувала нова компанію на захист тварин. Стартувала нова компанію на захист тварин.
Поділитись:

Звірі для зоофотографів є лише інструментом заробітку.  Таких тварин часто годують фастфудом,  обмежують у доступі до ветеринарної допомоги, утримують у жахливих умовах. Зазвичай,  власники такого «бізнесу» не мають жодної кваліфікації в утриманні тварин, і тварини — мавпочки, голуби, пітони та поні, з якими зазвичай фотографують дітей, швидко вмирають.

Зробити фото гуманно, не експлуатуючи живе створіння, можна. Як ідеться на сторінці у Фейсбуці UAnimals, активісти встановили в найбільш людних місцях сітілайти із зображеннями тварин. 

Сітілайти можна побачити в Києві, Львові, Одесі, Миколаєві, Кропивницькому, Івано-Франківську, Рівному, Сумах, Хмельницькому, Харкові, Черкасах і Чернівцях. На ньому зображено фото тварини та є місце для людини.

Активісти  всі фотозони позначили на мапі.

«Сміливо фотографуйтеся з ними, викладайте в соцмережі й не забувайте нас позначити. Не експлуатуйте тварин, експлуатуйте наші сітілайти!», — закликають захисники тварин.

Зазначається, що  16 березня біля Верховної Ради України відбудеться мітинг з  вимогою ухвалити зоозахисні закони, зокрема про заборону фотопослуг і жебракування з тваринами.

Як ми писали раніше, ділки-фотографи влаштували для мавпи концтабір. Тварину «накачували» снодійними препаратами й тримали у холодній кімнаті.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко