Весняні фасони суконь

3 хв на прочитання24 Січня 2024, 23:01
Весенние фасоны платьев

Розкажемо які сукні модні цієї весни.

Красиві весняні сукні надихають як ніщо інше. Іноді достатньо просто причепуритися, щоб покращити настрій та повернути смак до життя. Тому зовсім не дивно, коли хочеться нову сукню на весну. Особливо з огляду на актуальні тренди. З ними виглядати класно не складе жодних труднощів.

Які сукні модні цієї весни:

Із чим носити сукні навесні?

Легкі та не суворі фасони суконь на весну класно комбінувати з більш брутальними деталями.

Наприклад, з чим носити шифонову сукню навесні: з бойфренд жакетом, можна його доповнити широким ременем. Також чудово підійдуть кардигани та куртки - косуха, бомбер, стьобана.

Модні весняні луки також складаються з довгим пальто, якщо ще недостатньо тепло, або цікавим тренчем. Це цілком може бути шкіряний варіант чи джинсовий.

Красиві образи на весну легко скласти з цікавими головними уборами: шапками та капелюшками, беретами, панамами, хустками тощо. Також не забувайте про інші аксесуари – шарфи, довгі рукавички, прикраси.

Яке взуття носити із сукнею навесні?

А тепер приділимо увагу тому, з яким взуттям носити сукні навесні. Фаворитом вважається громіздке та середньої висоти взуття під сукню. Ця весна тяжіє до козаків та челсі, важких черевиків, ботильйонів.

Хоча весняні моделі суконь так само актуально поєднувати з кросівками, кедами (особливо придивіться до Van`s), сліпонами.

Трендовим взуттям під сукню ця весна вибирає слінгбеки — туфлі із закритими пальчиками та відкритою п'ятою із застібкою. Можуть бути на підборах або плоскій платформі.

Луки на весну з сукнею

весняні фасони суконь

Та й наведемо приклад трьох актуальних аутфітів.

З чим носити довге плаття навесні. Зміксуйте трикотажне плаття з високим розрізом, високі черевики на шнурівці та піджак-пальто з теплої тканини в стилі оверсайз.

Модель із шифону або будь-якої іншої легкої тканини в квіточку або цікавий принт одягайте з козаками та косухою.

Розкльошені міні приміряйте з подовженим худим, але так, щоб воно закривало не більше третини спідниці, і лоферами на тракторній підошві з високими чорними або білими шкарпетками (хоча колір не принциповий).

Також рекомендуємо звернути увагу на костюм весняний жіночий, вони також мегапопулярні цього року.

За матеріалами: https://issaplus.com

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: