А ви знали, що колір нашої їжі впливає на здоров'я (звісно, якщо не йдеться про штучні барвники)? Про це розповідає «Матриця біохакера».
Червоний — знижує серцево-судинні захворювання. Червоні продукти допомагають у боротьбі із зайвою вагою.
Помаранчевий колір піднімає настрій, знімає втому, виводить із депресії.
Жовтий — колір сонця, розвиває творчість, креатив. Альфа-каротин, що міститься в помаранчевих продуктах, зміцнює імунну систему, підтримує здоров'я шкіри.
Зелений — символ природності та здоров'я. Лютеїн та ізофлавоноїди підтримують ріст клітин шкіри, знешкоджують і виводять шкідливі речовини.
Блакитний колір — символ чистоти та легкості. Алліцин і кверцетин оптимізують роботу імунної системи, знижують тиск і холестерин.
Також ми розповідали про смачний овочевий коктейль, який чистить печінку, як пилосос.