Догори
Дати відгук

Смачний овочевий коктейль, який чистить печінку, як пилосос

Це не просто коктейль, а цілюща сироватка для печінки.

1 хв на прочитання15 Жовтня 2022, 08:28
Поділитись:

Тяжкість у боці, гіркота в роті, легка нудота після їжі — весь цей букет відчуттів знайомий тим, у кого печінка «пустує». Для таких людей «Сім’я і дім» пропонує рецепт дуже смачного напою, який очищає організм. Якщо ви тиждень будете правильно харчувався і щодня випивати склянку овочевого напою, то станете почуватися як ніколи добре: печінка очиститься і перестане вас турбувати.

Потрібно 3 моркви, 2 зелені яблука, 1 буряк, 0,5 лимона без шкірки, шматочок свіжого кореня імбиру, кілька листів зеленого салату або шпинату подрібнити в блендері, попередньо вимивши й очистивши. Додати 2 склянки води в концентрований овочевий напій. Вжити його прохолодним, берегти готовий у холодильнику.

Морква, багата на флавоноїди і вітамін А, живить печінку. Пектин, що міститься в яблуках, допомагає виводити токсини. Зелене листя салату забезпечує гарний кровообіг і зміцнює імунітет. Імбир і лимон сприяють чудовій роботі шлунково-кишкового тракту, позбавляють від здуття живота і покращують обмін речовин. У сирих буряках багато клітковини, корисної для кишківника.

Також ми розповідали, як підняти кількість гемоглобіну у крові без аптечних препаратів.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.