Догори
Дати відгук

Веселка їжі: як за кольором визначити продукти, потрібні саме вам

Деяка їжа корисніша, і її легко можна впізнати.

1 хв на прочитання15 Жовтня 2022, 16:49
Поділитись:

А ви знали, що колір нашої їжі впливає на здоров'я (звісно, якщо не йдеться про штучні барвники)? Про це розповідає «Матриця біохакера».

Червоний — знижує серцево-судинні захворювання. Червоні продукти допомагають у боротьбі із зайвою вагою.

Помаранчевий колір піднімає настрій, знімає втому, виводить із депресії.

Жовтий — колір сонця, розвиває творчість, креатив. Альфа-каротин, що міститься в помаранчевих продуктах, зміцнює імунну систему, підтримує здоров'я шкіри.

Зелений — символ природності та здоров'я. Лютеїн та ізофлавоноїди підтримують ріст клітин шкіри, знешкоджують і виводять шкідливі речовини.

Блакитний колір — символ чистоти та легкості. Алліцин і кверцетин оптимізують роботу імунної системи, знижують тиск і холестерин.

Також ми розповідали про смачний овочевий коктейль, який чистить печінку, як пилосос.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.