Вчені вивели новий сорт абрикосу: що в ньому особливого

1 хв на прочитання22 Червня 2021, 08:23

Дерево може витримувати до 40 градусів морозу

Новий сорт абрикосу отримав назву “Уралець”. Новий фрукт отримав багато нових характеристик.

Нова виведена культура відрізняється високою зимостійкістю – “Уралець” може витримувати до 40 градусів морозу, пише agroter.com.ua. 

Також він може похизуватися десертним смаком – за вмістом цукру перевершує інші сорти. “Уралець” підходить як до вжитку у свіжому вигляді, так і для переробки.

Сорт створено на базі маньчжурського абрикоса, тому має розкидисту крону. Дерево швидкоросле, може досягати у висоту 5 метрів. Також сорт стійкий до хвороб та шкідників.

Нагадаємо, жінка створила геніальний спосіб переробки харчових відходів на смаколики.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: