Догори
Дати відгук

Вчені вивели новий сорт абрикосу: що в ньому особливого

Дерево може витримувати до 40 градусів морозу

1 хв на прочитання22 Червня 2021, 08:23
Вчені вивели новий сорт абрикосу: що в ньому особливого Вчені вивели новий сорт абрикосу: що в ньому особливого
Поділитись:

Новий сорт абрикосу отримав назву “Уралець”. Новий фрукт отримав багато нових характеристик.

Нова виведена культура відрізняється високою зимостійкістю – “Уралець” може витримувати до 40 градусів морозу, пише agroter.com.ua. 

Також він може похизуватися десертним смаком – за вмістом цукру перевершує інші сорти. “Уралець” підходить як до вжитку у свіжому вигляді, так і для переробки.

Сорт створено на базі маньчжурського абрикоса, тому має розкидисту крону. Дерево швидкоросле, може досягати у висоту 5 метрів. Також сорт стійкий до хвороб та шкідників.

Нагадаємо, жінка створила геніальний спосіб переробки харчових відходів на смаколики.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Резиденції Святого Миколая у Львові
Стали відомі локації резиденцій Святого Миколая у Львові
3 хв на прочитаннягодина тому
До кордону з Україною територією Польщі курсуватиме ще один потяг
До кордону з Україною територією Польщі курсуватиме ще один потяг
1 хв на прочитання4 години тому
Підсумки кліматичного саміту COP29
Підсумки кліматичного саміту COP29 - нові шляхи фінансування кліматичних проєктів України
2 хв на прочитання6 годин тому
Реєстр Музейного фонду України
У Києві презентували реєстр Музейного фонду України
3 хв на прочитання7 годин тому
Кулеба провів термінове засідання Штабу з опалювального сезону в Кривому Розі
2 хв на прочитання10 годин тому
Борделі з неповнолітніми, кисневе голодування та жахлива екологія: як живе найвище місто на планеті (ФОТО)
5 хв на прочитання10 годин тому
Ретроградний Меркурій в Стрільці: чого очікувати та як захиститися від хаосу?
2 хв на прочитання11 годин тому
Гармонія осені: поєднання пеннісетуму «Рубрум» і пурпурової хризантеми у кашпо (ФОТО)
2 хв на прочитання12 годин тому