Вчені пояснили, чому зелені яблука корисніше червоних

1 хв на прочитання13 Грудня 2020, 06:45

З плюсів червоних плодів - велика кількість корисних антиоксидантів

Зелені яблука - корисніше червоних. Про це заявляють вчені, яких цитує belnovosti.by.

Фахівці пояснюють - зелені яблука багаті вітамінами A, B, C, E і K. Ще в них багато калію, білка і заліза.У червоних яблуках майже ідентичний складу корисних мікроелементів, але їх менше.

З плюсів червоних плодів - велика кількість корисних антиоксидантів, а також приємний смак: вони солодше зелених, і їх шкірка тонше, що комфортніше для жування.

Вчені підкреслюють, що будь-які яблука захищають клітини від окисного стресу, зменшують ризик розвитку хронічних захворювань серця і печінки.

До слова, ТОП-5 причин чому взимку на всіх нас нападає нестримне відчуття голоду. 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: