Догори
Дати відгук

Вчені пояснили, чому зелені яблука корисніше червоних

З плюсів червоних плодів - велика кількість корисних антиоксидантів

1 хв на прочитання13 Грудня 2020, 06:45
Поділитись:

Зелені яблука - корисніше червоних. Про це заявляють вчені, яких цитує belnovosti.by.

Фахівці пояснюють - зелені яблука багаті вітамінами A, B, C, E і K. Ще в них багато калію, білка і заліза.У червоних яблуках майже ідентичний складу корисних мікроелементів, але їх менше.

З плюсів червоних плодів - велика кількість корисних антиоксидантів, а також приємний смак: вони солодше зелених, і їх шкірка тонше, що комфортніше для жування.

Вчені підкреслюють, що будь-які яблука захищають клітини від окисного стресу, зменшують ризик розвитку хронічних захворювань серця і печінки.

До слова, ТОП-5 причин чому взимку на всіх нас нападає нестримне відчуття голоду. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Фото: «Їжа легко»
Соковита курочка з хрумкою картоплею в духовці — простий і доступний рецепт святкової страви
1 хв на прочитання3 години тому
Зображення згенероване ШІ
Ганс Геневейн Роуз (Hans Gonewein Rose) — троянда-свято (ВІДЕО)
1 хв на прочитання4 години тому
Фінансовий гороскоп на четвер, 25 квітня
Фото: 24 Канал
Будьте уважні до дрібниць: фінансовий гороскоп на четвер, 25 квітня
1 хв на прочитанняВчора
Понад 8 кілометрів браконьєрських сіток вилучили з заказника на Кременчуцькому водосховищі
Понад 8 кілометрів браконьєрських сіток вилучили з заказника на Кременчуцькому водосховищі
1 хв на прочитанняВчора
Хмарно з проясненнями: прогноз погоди в Україні на 25 квітня
1 хв на прочитанняВчора
Міндовкілля ініціює спрощення порядку отримання дозволу на здійснення операцій з оброблення відходів у рамках експериментального проєкту 
2 хв на прочитанняВчора
На Закарпатті - сніголавинні попередження!
1 хв на прочитанняВчора
Стали відомі переможці всеукраїнського екологічного конкурсу малюнків
1 хв на прочитанняВчора