Догори
Дати відгук

Вчені пояснили, чому зелені яблука корисніше червоних

З плюсів червоних плодів - велика кількість корисних антиоксидантів

1 хв на прочитання13 Грудня 2020, 06:45
Поділитись:

Зелені яблука - корисніше червоних. Про це заявляють вчені, яких цитує belnovosti.by.

Фахівці пояснюють - зелені яблука багаті вітамінами A, B, C, E і K. Ще в них багато калію, білка і заліза.У червоних яблуках майже ідентичний складу корисних мікроелементів, але їх менше.

З плюсів червоних плодів - велика кількість корисних антиоксидантів, а також приємний смак: вони солодше зелених, і їх шкірка тонше, що комфортніше для жування.

Вчені підкреслюють, що будь-які яблука захищають клітини від окисного стресу, зменшують ризик розвитку хронічних захворювань серця і печінки.

До слова, ТОП-5 причин чому взимку на всіх нас нападає нестримне відчуття голоду. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Зображення згенеровано ШІ
Шашлик у томатному маринаді — можна готувати як на мангалі, так і в духовці чи на грилі
1 хв на прочитання58 хвилин тому
ФОТО: лінія електропередач / Укрінформ
Міненерго заохочує бізнес розвивати модель постачання електроенергії
1 хв на прочитаннягодина тому
Гріндавік. Зображення згенеровано ШІ
Вже всьоме за рік: вражаючі кадри виверження вулкана в Ісландії (ВІДЕО)
1 хв на прочитання2 години тому
ФОТО: ілюстративне
В Україна почала дешевшати морква: чого чекати на свята?
1 хв на прочитання3 години тому
Якщо залишилися зайві бетонні блоки: креативні ідеї (ФОТО)
2 хв на прочитання8 годин тому
Вигоріла площа Майорки, Менорки й Ібіци разом: лісові пожежі у 2023-му завдали найбільшої шкоди Європі
1 хв на прочитання9 годин тому
Критична ситуація з опалювальним сезоном у Кривому Розі, – Мінрозвитку
1 хв на прочитанняВчора
Італія допомагатиме Україні відновлювати енергетику та залучати інвестиції для відновлення економіки
2 хв на прочитанняВчора