Догори
Дати відгук

Вчені назвали неочікуваний симптом смертельної хвороби печінки

До захворювання схильні люди з надмірною вагою, високим рівнем цукру і жирів в крові.

1 хв на прочитання24 Січня 2021, 11:15
Поділитись:

Червоні долоні можуть бути одним з ознак страшної хвороби - неалкогольного стеатогепатиту. До такого висновку прийшли американські вчені, йдеться в повідомленні на сайті клініки Mayo.

За словами медиків, ця хвороба є агресивною формою неалкогольної жирової хвороби печінки, яка може прогресувати до цирозу. До захворювання схильні люди з надмірною вагою, високим рівнем цукру і жирів в крові.

Вчені попереджають, що іншими симптомами захворювання можуть бути здуття живота, розширення кровоносних судин під шкірою, збільшення селезінки, а також пожовтіння шкіри і очей.

Фахівці рекомендують правильно харчуватися, стежити за своєю вагою і більше рухатися, щоб уникнути розвитку цієї смертельної хвороби.

До слова, вітамін С є важливою живильною речовиною для підтримки здоров'я організму. Але надлишок усього навіть самого корисного — це вже погано, а деякі люди перегинають палку у споживанні вітаміну. Тим, хто прагне отримувати більше вітаміну С для підвищення імунітету, слід бути обережними, оскільки передозування їм може мати негативні для людини наслідки. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.