Догори
Дати відгук

Вас нікуди сьогодні покласти, одягніть маски — кардіолог Тодуров про ситуацію з COVID

Одягніть ці чортові маски і носіть їх, не знімаючи, якщо ви виходите на вулицю.

1 хв на прочитання19 Листопада 2020, 11:29
Поділитись:

В Україні сьогодні зареєстровано черговий антирекорд з кількості випадків зараження на коронавірус. Медики говорять вже не тільки про групи ризику, але й про те, що не можуть фізично врятувати всіх, хто надходить до інфекційних відділень у важкому стані. 

Український лікар-кардіохірург Борис Тодуров закликав українців не наражати  себе на додатковий ризик.

"Одягніть ці чортові маски і носіть їх не знімаючи, якщо ви виходите на вулицю. Мийте руки. Не ходіть ні в які суспільні місця. Ви наражаєте себе сьогодні на смертельний ризик. Ви зрозумійте, якщо ви захворієте і отримаєте ускладнення, вас нікуди сьогодні покласти", — ідеться у блозі кардіохірурга на сайті  obozrevatel.

Він повідомив, що  сьогодні хворіють все, не тільки люди похилого віку, не тільки діабетики  і є дуже багато молодих пацієнтів, які знаходяться в критичному стані."

"Це вже не жарти! Сьогодні ховають людей без панахид і відспівувань в пластикових пакетах. І це відбувається на кожному кроці, ви просто не бачите всієї драматичності цієї ситуації. Не контактуйте, не підходьте близько до незнайомих людей, які знаходяться без маски. І не знімайте маски в громадському місці, особливо в транспорті. Якщо є можливість уникнути метро і транспорту, де є багато людей, не ходіть туди", — закликав Тодуров.

Відомо, всіх, хто вважає COVID маячнею, запрошують волонтерами у терапію

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.