Треба не забувати одне дуже важливе правило, зелень обов’язково перед використанням мити!
Представляємо варіант рецепту млинців на квасі, а також рецепт начинки –з грибів.
Продукт:
300 мілілітрів води
250 грам пшеничного борошна
2 курячих яйця
250 мілілітрів квасу (можна будь-якого)
1,5 склянки кукурудзяної олії та її олія для випікання млинців
Трохи харчової соди
Цукор
Сіль
Приготування:
Курячі яйця добре збити за допомогою блендера або міксера) з сіллю і цукровим піском.
Додаємо воду кімнатної температури, вливаємо квас і все добре перемішуємо.
Просіваємо пшеничне борошно разом з содою, для того щоб вона краще перемішалася і збагатилася киснем. Додаємо, в рідину добре і постійно помішуючи.
Вливаємо кукурудзяну олію і все тчательно перемішуємо.
Ставимо сковороду на плиту, змащуємо маслом і добре розігріваємо. Печемо млинці з обох сторін, кожен млинець — змащуючи розтопленим вершковим маслом.
Млинці можна начиняти будь солодкою начинкою, можна подавати з медом або сметаною.
Можна загортати їх з різними начинками.
Начинка з грибів
Інгредієнти:
1 кілограм свіжих грибів (гриби можуть бути будь-які, але краще підійдуть білі)
1 невелика цибулина
2 столові ложки кукурудзяної олії
60 грам сметани
Приготування:
Очищені і добре помиті гриби зварити в підсоленій воді, остудити і порізати на невеликі шматочки. Обсмажити на розігрітій сковороді з кукурудзяною олією.
Далі викладаємо туди сметану, дрібно шинкований і підсмажений до золотистого кольору цибулю, сіль. Накриваємо кришкою і тушкуємо 20 хвилин.
Далі всипаємо дрібно нашаткованою-зелень кропу і остудити.
Треба не забувати одне дуже важливе правило, зелень обов’язково перед використанням мити!