Варто спробувати: рецепт млинців на квасі

1 хв на прочитання26 Січня 2023, 20:23

Треба не забувати одне дуже важливе правило, зелень обов’язково перед використанням мити!

Представляємо варіант рецепту млинців на квасі, а також рецепт начинки –з грибів.

Продукт:

  1. 300 мілілітрів води
  2. 250 грам пшеничного борошна
  3. 2 курячих яйця
  4. 250 мілілітрів квасу (можна будь-якого)
  5. 1,5 склянки кукурудзяної олії та її олія для випікання млинців
  6. Трохи харчової соди
  7. Цукор
  8. Сіль

Приготування:

  1. Курячі яйця добре збити за допомогою блендера або міксера) з сіллю і цукровим піском.
  2. Додаємо воду кімнатної температури, вливаємо квас і все добре перемішуємо.
  3. Просіваємо пшеничне борошно разом з содою, для того щоб вона краще перемішалася і збагатилася киснем. Додаємо, в рідину добре і постійно помішуючи.
  4. Вливаємо кукурудзяну олію і все тчательно перемішуємо.
  5. Ставимо сковороду на плиту, змащуємо маслом і добре розігріваємо. Печемо млинці з обох сторін, кожен млинець — змащуючи розтопленим вершковим маслом.
  6. Млинці можна начиняти будь солодкою начинкою, можна подавати з медом або сметаною.
  7. Можна загортати їх з різними начинками.

Начинка з грибів

Інгредієнти:

  1. 1 кілограм свіжих грибів (гриби можуть бути будь-які, але краще підійдуть білі)
  2. 1 невелика цибулина
  3. 2 столові ложки кукурудзяної олії
  4. 60 грам сметани

Приготування:

  1. Очищені і добре помиті гриби зварити в підсоленій воді, остудити і порізати на невеликі шматочки. Обсмажити на розігрітій сковороді з кукурудзяною олією.
  2. Далі викладаємо туди сметану, дрібно шинкований і підсмажений до золотистого кольору цибулю, сіль. Накриваємо кришкою і тушкуємо 20 хвилин.
  3. Далі всипаємо дрібно нашаткованою-зелень кропу і остудити.
  4. Треба не забувати одне дуже важливе правило, зелень обов’язково перед використанням мити!

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: