Догори
Дати відгук

Вакцини майбутнього від COVID-19 будуть пластирами, а не голками, - Білл Гейтс

Творець Microsoft заявив про прорив у світі вакцин.

1 хв на прочитання08 Червня 2024, 23:49
Вакцини від COVID-19 Коронавірус Вакцинація Вакцини від COVID-19 Коронавірус Вакцинація
Поділитись:

Засновник корпорації Microsoft американський мільярдер Білл Гейтс, який вкладає значну частку коштів у розробку "нових" вакцин для людства, заявив, що вакцини від коронавірусу будуть іншими за формою.

За словами Гейтса, щоб зробити вакцинацію більш популярною в суспільстві, замість голки збираються використовувати пластир. Про це бізнесмен розповів під час своєї поїздки до Індії місцевому телеканалу. 

"Нам потрібно зробити їх більш тривалими і більш широкими за охопленням... Ми збираємося замість голки використовувати маленький пластир", - цитує Newsweek90. 

Також Гейтс пообіцяв, що в умовах постійної конкуренції і спроби розробити нові вакцини, людство обов'язково створить захист від туберкульозу, малярії та ВІЛ.

Також слід очікувати, що вакцини стануть доступнішими: Гейтс каже, що стежить за тим, щоб ціни на них знижувалися, а необхідних потужностей на виробництво вистачало.

Раніше під час свого виступу на щорічному Всесвітньому економічному форумі в Давосі Гейтс оголосив, що разом з дружиною Меліндою хоче вкласти понад 8 мільярдів доларів на розвиток нових технологій в охороні здоров'я.

У листопаді 2023 року Reuters повідомив, що подружжя Гейтсів перевело на рахунки фармацевтичної компанії Micron Biomedical 23,6 мільйона доларів на розробку вакцинних пластирів, замість використання голки. 

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.